Topbild2.jpg

Sandviggaard Ferielejligheder

Vælg en af de hyggelige boliger

Ferie på Bornholm - 100 m til den idylliske badestrand mellem fiskerleje og klippekyst

Sandviggaard

"Sandviggaard" er en af områdets fa over 200 år gamle, hyggelige og velholdte bindingsværkgårde med vognport og gænge ud til Bredgade, hvorfra man går lige ned til sandstranden, på vandreture, ud mellem de gamle huse i stræderne eller ad Strandpromenaden med de gamle hoteller hen til havnen. Der er rigtig mange hyggelige spisesteder og havecaféer (MeDonald-frit område).Ved hver ende af havnen i Allinge er der røgerier med lækre alt-godt-fra-havet buffeer.

luftfoto.jpg

Det ene ligger helt ude på klippeskæret med sand på gulvet og mange aftener med levende musik - også andre steder. Man kan roligt lade sine børn rende ned og lege/møde andre.Henne på standen ligger tennisbaner og cafeteria - inde i bugten mellem havnen og den flotte klippekyst, der strækker sig hele vejen rundt om Hammerknuden, fyrtårnene, de dybe klippesøer, Salomons Kapel, Hammershus, Slotslyngen ned til Jons Kapel - flere steder med grotter.
Joggere og naturvandrere har et utal af natur- og redningsstier på over 1000 tdr. land at vælge i mellem, også helt ude på fuglefjeld - uden rækværk.

sandvig_strand.jpg

En bådtur en stille aften fra Hammerhavnen giver Jer det hele fra den imponerende søside - med en gyserhistorie inde i grotte,

På lune sommeraftener ses en lind strøm af spadserende og tilkørende, tage op på Hammerknuden for at nyde en græsk solnedgang i havet og der er så rigeligt plads til at alle finder sig det helt rigtige sted på en opvarmet klippe, måske i selskab med termokanden, mens fårene kalder til samling.

Er man heldig- og stille, ser man også rådyr, harer, fasaner, støre rovfugle og senere måske uglen. På andre tider af året mødes ornitologer heroppe, lystfiskerne har deres hotpots og dykkerne deres vragvig.

sandvig_strand.jpg sandvig_strand2.jpg sandvig_minigolf.jpg
Sandvig-ellas_caffee.jpg Sandvig-fortaellerbanken.jpg sandvig_hovedgaade.jpg

Med venlig hilsen og på genhør.

Sandviggaard Ferielejligheder – Tlf. (+45) 2993 3322 - Bredgade 5 Sandvig

 

Bornholmerguiden